top of page

Belysningsstyrning

construction site.jpg

Belysningsstyrning via Cabnet

Belysningsstyrning sker vanligtvis med schema för att slå på och av belysning vid fasta tider. I vissa system används även skymningsreläer för att styra på tex dagsljus. Ett tredje sätt att styra är via rörelse- eller närvarosensorer. Belysningen i en byggnad eller arbetsplats slås på när någon rör sig.
Cabnet kan hantera samtliga av dessa funktioner och all konfigurering och styrning sker från en webbläsare.

I Cabnet ingår stöd för tidtabeller, timers, triggers och fjärrkontroll samt astronomiskt ur och fotosensorer. Med alla dessa funktioner i ett verktyg, är ezeio en stor tillgång i ditt nästa smarta ljusprojekt för en uppkopplad byggarbetsplats.
 
Den inbyggda schemafunktionen är idealisk för ljusstyrning och dagsljussensorer kan anslutas direkt till Cabnet. Via script programmering kan logiken kompletteras med data från ett astronomiskt ur via Internet. Allt som behövs är dina koordinater och uret ger dig solens exakta position.
Det finns två reläutgångar på varje ezeio. För att styra en belysning behövs en kontaktor kopplas till reläutgången .  Ytterligare reläutgångar kan läggas till ezeio antingen genom att använda våra trådlösa expansionsmoduler, eller via Modbus.

Applikationer

Styra

Läs mer här

Övervaka

Läs mer här

Larma

Läs mer här

Rapportera

Läs mer här

bottom of page