top of page

Koll på Temperaturer och fukt på Byggarbetsplatsen

Efter en lång och varm sommar blev det helt plötsligt höst. Med hösten kommer fallande temperaturer och fuktigare väder. Det är alltså på tiden att se över behov av både temperaturlarm och fuktmätning.

Med Cabnet smarta lösningar för mätning, logging, rapportering och larm för temperatur och fukt har du den flexibla och kostnadseffektiva lösningen som du behöver.

Läs mer om våra lösningar här

Cabnets samarbete med El-Björn går vidare.

Efter förra säsongens succé med uppkopplade tillfälliga fjärrvärmecentraler (TFUC) har El-Björn nu även lanserat mätcentraler för klimatmätning.

Om du missade Cabnet seminarium ”Digitalisering av byggarbetsplatsen” på El-Björns event under hösten. Kontakta oss på Cabnet så berättar vi gärna mer om seminarier och utbildningar. Presentationen från seminarierna hittar du här: Cabnet Slideshare.

Nya Sensorer

Det går att mäta temperatur och fukt på många olika sätt. Enkla temperatursensorer som kan gjutas in i till exempel betong eller avancerade sensorer för mätning av fukt i material. Cabnet har de lösningar som passar dina behov – trådlöst eller trådat.

Vi har just tagit fram en ny och enkel sensor för temp och fukt i luften inne. Du kan ha upp till 20 st sensorer kopplade till samma mätsystem. Temperatur och fukt loggas ner till varje minut. Alla sensorer kan även skicka larm via tex SMS eller e-mail.

Läs mer om våra sensorer här


Fler artiklar
Arkiv
bottom of page