top of page

Cabnet söker affärsutvecklande projektledare

Vill du vara med och utveckla lösningar för framtidens smarta och uppkopplade byggarbetsplats? Då har vi på Cabnet jobbet för dig.

Cabnet startades under våren 2015 då företaget lanserade en helt ny lösning för övervakning och styrning av byggarbetsplatser. Med ett flexibelt och kostnadseffektivt smart system hjälper Cabnet byggföretag att övervaka, få larm och till exempel mäta energi eller fukt under hela byggprocessen.

Bland Cabnets kunder finns idag både byggföretag, uthyrningsföretag och utrustningstillverkare för byggindustrin. Lösningen kommer utvecklas vidare under året med målsättning att bli ett komplett system för all övervakning, styrning och mätning som byggarbetsplatsen efterfrågar.

Personliga egenskaper

Vi ser att du kan arbeta och driva ditt eget arbete självständigt. Då rollen är ny hos oss kommer du att få vara med och bygga upp utformandet och strukturen för arbetet och utveckla Cabnet produkter och tjänster på det bästa och mest effektiva sätt.

Du har tidigare erfarenhet av projektledning inom IT- och/eller affärsutveckling.

Du är driven och självgående. Öppen för och intresserad av ny teknik och nya lösningar – såväl tekniska som gällande affärsmodeller.

Om Cabnet

Cabnet tillhandahåller de lösningar som du behöver för effektivisering och digitalisering av byggarbetsplatsen. En kostnadseffektiv och flexibel plattform förövervakning, styrning och automation. Med Cabnet för byggarbetsplatser erbjuds en flexibel, säker och bred lösning för såväl energimätning, övervakning och kontroll som larmhantering och styrning.

För ytterligare information kontakta Niklas Zandelin, 070-542 27 35 eller niklas.zandelin@ezesys.com.

Skicka ansökan inklusive CV till nz_ansokan@ezesys.com


Fler artiklar
Arkiv
bottom of page