top of page

Cabnet söker eMarcom Manager

Letar du efter en ny utmaning inom online-marketing? Då är du kanske vår nya eMarcom Manager Här får du chansen att vara med och bygga upp optimala marknadsföringsstrukturer för ett snabbväxande IoT-företag. Du kan ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare eller nyligen tagit examen från en relevant utbildning, viktigast för oss är att du har ett stort intresse för att hitta optimala lösningar för marknadsföring och att du är redo att bidra med energi och idéer till en motiverad och framåtsträvande arbetsplats.

Det dagliga arbetet kommer vara koncentrerat kring att bygga upp, förvalta och kvalitetssäkra samt stötta det online-redaktionella utvecklingsarbetet för Cabnet

Här omfattas såväl löpande marknadskommunikation som kampanjer online.
Du kommer även vara "super user" på kringliggande applikationer och funktioner – det kan handla om, eDM (e-mail marketing), SEO, analys (Google Analytics) osv. Du förstår vilket redaktionellt material som fungerar bäst i olika kanaler (traditionell marknadsföring, webb och sociala medier) och är genuint intresserad av hur tekniska lösningar kan bidra till att ge innehållet så stor spridning som möjligt. Processer, data, mätning och analys är en viktig del av det dagliga arbetet.Du har gärna bakgrund och grundläggande kunskap om marknadssegmentering och marknadsanalys.

Planerar, paketerar, publicerar och kvalitetssäkrar innehåll 


  • Content rollout

  • Domain management

  • SEO

  • Mätning och analys

Personliga egenskaper

Vi ser att du kan arbeta och driva ditt eget arbete självständigt. Då rollen är ny hos oss kommer du att få vara med och bygga upp utformandet och strukturen för arbetet och se till att vi marknadsför Cabnet på det bästa och mest effektiva sätt. För att du ska trivas i rollen krävs en analytisk förmåga hos dig. Du kommer att analysera effekter av genomförda kampanjer och marknadsföring för att kunna skapa långsiktiga optimala arbetsförfaranden.

Om Cabnet

Cabnet tillhandahåller de lösningar som du behöver för effektivisering och digitalisering av byggarbetsplatsen. En kostnadseffektiv och flexibel plattform förövervakning, styrning och automation.

Med Cabnet för byggarbetsplatser erbjuds en flexibel, säker och bred lösning för såväl energimätning, övervakning och kontroll som larmhantering och styrning.

Även om arbetstempot är högt så tar vi oss tiden att fika tillsammans, hitta på saker utanför arbetet och till och med utmana varandra på vår egen discgolf-bana eller i en pingismatch på kontoret då och då.

För ytterligare information kontakta Niklas Zandelin, 070-542 27 35 eller niklas.zandelin@ezesys.com.

Skicka ansökan inklusive CV till nz_ansokan@ezesys.com


Fler artiklar
Arkiv
bottom of page